Piškotek vedno tekne po dobri aktivnosti!

Podari enega tudi prijatelju. 🙂

Kaj so piškotki (cookies)?

Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ali mobilno napravo ob uporabi spletne strani, ki ste jo obiskali. Piškotki nam omogočajo, da vam priskrbimo boljšo uporabniško izkušnjo na Whendly.com.

Kaj so začasni piškotki?

Začasni piškotki ali sejni piškotki prenehajo delovati v trenutku, ko zaprete spletni brskalnik, v katerem ste si ogledali določeno spletno stran. S pomočjo teh piškotkov strani shranjujejo začasne podatke.

Kaj so trajni piškotki?

Trajni piškotki se shranijo na vašem računalniku in ostanejo na vašem računalniku tudi po tem, ko ste zaprli spletno stran. Z uporabo teh piškotkov lahko hranimo podatke, s katerimi vam ob naslednjem obisku strani priskrbimo boljšo izkušnjo. Trajni piškotki ostanejo zabeleženi na računalniku dan, mesec ali leto.

Kaj so piškotki prve osebe?

Piškotki prve osebe so piškotki s spletne strani, ki si jo ogledujete, lahko so začasni ali trajni. Za njih torej skrbimo mi, ustvarjalci Whendly.

Kaj so piškotki tretje osebe?

Piškotki tretje osebe na vaš računalnik prihajajo iz drugih spletnih mest in so na spletni strani, ki si jo ogledujete. Največkrat so to piškotki Googla in Facebook-a, pa tudi drugih platform za oglaševanje in spletno analitiko.

Ali spletna stran www.whendly.com uporablja piškotke?

Da, spletna stran Whendly uporablja piškotke, saj vam lahko le na takšen način zagotovimo uporabniško izkušnjo, primerljivo s tistimi, ki ste jih vajeni na spletnih straneh največjih podjetij na svetu.

Kako lahko upravljate piškotke?

Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku. Ker lahko do spletne strani dostopate z večih brskalnikov, vam prilagamo navodila za različne brskalnike.