Središče za pomoč

Registracija

Registracijo lahko opraviš na tri načine:

 •   elektronska pošta,
 •   Facebook prijava ali
 •   Google prijava.

Slednja načina sta hitrejša, med postopkom pa Whendly tudi pridobi tvoje podatke o imenu in priimku ter profilno fotografijo, kar dodatno olajša celoten proces. Pridobljeno fotografijo lahko sicer nemudoma zbrišeš in jo zamenjaš z bolj primerno (beri: bolj športno :)).

Če se odločiš za prijavo preko elektronske pošte, ti bomo na izbrani naslov poslali potrditveno povezavo, preko katere preverimo resničnost podatkov.

Moj profil

Pred prvim vstopom v aplikacijo moraš nujno vnesti sledeče podatke:

 • fotografija (najmanj 1, največ 3),
 • elektronski naslov (že vnešen),
 • ime,
 • priimek (ne prikazujemo drugim uporabnikom),
 • državo bivališča,
 • poštno številko kraja, kjer najraje športaš,
 • spol,
 • datum rojstva (prikazujemo zgolj starost),
 • kratek opis in
 • povezavo do Instagram profila (opcijsko).

Vse zgoraj naštete podatke lahko vedno urejaš na strani Moj profil pod možnostjo Uredi profil. Pri tem ti obveznih podatkov ne dovolimo odstraniti, saj le s tem lahko zagotavljamo, da je aplikacija do vseh uporabnikov prijazna.

Izzivi

Na strani Izzivi lahko vidiš aktualne izzive, ki so jih postavili Whendly uporabniki. Ti je izziv všeč? Sprejmi ga in naredi nekaj dobrega zase!

Pri posamičnem izzivu lahko vsi uporabniki, ki ste ga sprejeli, skupinsko klepetate in se medsebojno spodbujate, hkrati pa imate na voljo tudi hitro funkcijo s pomočjo katere lahko izzovete svoje Matche.

Imaš kakšen zanimiv izziv v rokavu? Vedno lahko ustvariš svojega in s tem motiviraš ostale uporabnike za bolj aktivno in zdravo življenje. Naj bo izziv zanimiv, da ga bo sprejela tudi Whendly ekipa! 🙂

Partnerji

Osrednjo stran aplikacije Whendly predstavlja iskanje partnerjev. Tam lahko iščeš ljudi, ki imajo podobne interese, jim podeliš High five in z njimi klepetaš!

Da bo iskanje lažje, imaš na voljo filtre, s pomočjo katerih lahko partnerje iščeš glede na:

 • oddaljenost od izbrane lokacije,
 • starost,
 • spol,
 • nivo znanja in
 • aktivnosti (športe).

Pri uporabnikih lahko vidiš njihovo ime, starost, predvideno oddaljenost, opis in športe. Skupni športi so modre barve, preostali uporabnikovi športi pa bele.

Klepet

Do klepeta z uporabnikom lahko prideš tako, da mu podeliš High five . Če ima uporabnik v nastavitvah izbrano možnost, da mu lahko pišejo vsi drugi uporabniki, se bo na njegovem profilu pojavila ikonica sporočila , preko katere lahko hitro skočiš v klepet.

Če ima uporabnik nastavljeno nastavitev, da mu lahko sporočila pošiljajo zgolj Matchi, potem bo potrebno upati, da do Matcha tudi pride! 🙂

V klepetu je omogočeno pošiljanje tekstovnega sporočila in emojijev.

Koda prijatelja

Vsak uporabnik ob registraciji prejme unikatno Kodo prijatelja, ki jo lahko deli svojemu krogu in tako preko t.i. Referrala na aplikacijo pripelje nove uporabnike.

Če je aplikacijo tebi priporočil prijatelj, bo koda prijatelja preko povezave prijela avtomatsko, lahko pa jo tudi preprosto vpišeš v polje oz. preskočiš korak, če si v aplikacijo prišel brez povabila prijatelja.

Vsak uporabnik, ki s pomočjo svoje povezave ali kode v aplikacijo pripelje 5 prijateljev, je nagrajen s 3 meseci brezplačnih Premium funkcij.

Premium

Tako kot večina aplikacij, ima tudi Whendly Premium funkcije, do katerih imate dostop zgolj najbolj posebni izmed vas.

V prvi fazi do Premium funkcij lahko vstopite tako, da na aplikacijo preko vaše unikatne povezave ali kode prijatelja pripeljete 5 ljudi.

Kaj so Premium funkcije?

 • vpogled, kdo si je ogledal tvoj profil,
 • vpogled, kdo ti je podelil High five,
 • možnost Skrij profil (drugi ga ne vidijo na seznamu uporabnikov) in
 • možnost Sprejemaj sporočila zgolj od Matchov (lahko prevzameš kontrolo nad tem, kdo ti lahko piše sporočila).

Moji športi

Zadnji korak pred vstopom v aplikacijo je izbira športov. Trenutno lahko v svoj profil dodaš okoli 30 športov in pri tem podaš samo-oceno od 1 zvezdice do 5 zvezdic .

S tem podatkom lahko uporabniki lažje iščete ljudi s podobnimi interesi in se hitreje zmenite za skupne športne aktivnosti.

Tako kot vse ostale stvari, lahko tudi športe vedno urejaš oz. spreminjaš samo-oceno, če skozi čas napreduješ.

High Five

Se ti zdi uporabnik zanimiv oz. meniš, da obstaja možnost, da se nekoč pomerita na športnem terenu? Podeli mu High five in upaj, da ga dobiš nazaj. 🙂

Do Matcha pride, če si dva uporabnika medsebojno podelita High five . V takih primerih se avtomatsko ustvari klepet, uporabnika se lahko vedno najdeta na seznamu Matchov oz. na seznamu klepetov, hkrati pa lahko drug drugega povabita na izzive.

Ostalo

Izbris računa

Želiš izbrisati Whendly račun? Piši nam na info@whendly.com in tvoj zahtevek bomo uredili v roku 48 ur.

Avtomatski izbris računa

Če aplikacije ne uporabljaš več kot eno leto (365 dni), bomo tvoj račun in vse podatke avtomatsko izbrisali. Predhodno te bomo o tem obvestili po elektronski pošti.

Zasebnost & varnost

Za tvoje podatke bomo vedno skrbeli in jih ustrezno varovali. Ker se trudimo, da je Whendly do uporabnika prijazna aplikacija, smo dodali možnosti prijave uporabnika ali izziva. Če meniš, da je uporabnik/izziv lažen oz. ni v skladu s Pogoji uporabe, nam to sporoči s prijavo.

Dodatno lahko uporabiš tudi možnost Blokiraj uporabnika, kar pomeni, da te dotični uporabnik na aplikaciji Whendly ne bo več “videl”.

Sledi nam

Whendly skupnost je aktivna tudi na Instagramu in Facebooku. Ne pozabi nam slediti! 🙂

Še nisi del super duper športne aplikacije?

Nisi našel/-a odgovora?