Ob prvem Dnevu slovenskega športa, ki ga obeležujemo na prvi jesenski dan, vam bomo postregli s prvo Whendly blog objavo. Predstavljamo vam našo prvo ambasadorko, olimpijsko prvakinjo iz Londona 2012, Urško Žolnir Jugovar.

Kako je sploh prišlo do povezave z Urško? Ideja o aplikaciji, ki bi pomagala pri iskanju športnih partnerjev in spodbujala zdrav način življenja, je nastala v okviru seminarske naloge na DOBA fakulteti.

Takrat študent 3. letnika, Tom, jo je razvil in natančno opisal funkcionalnosti ter začetni marketinški načrt. Na uho je padla njegovi sošolki in prijateljici Urški, ki je lani na DOBA fakulteti tudi uspešno diplomirala.

Urška Žolnir Jugovar in Frodo

Urško je ideja že od začetka navdušila: “Že tekom razvijanja seminarske naloge na DOBA fakulteti, mi je bila ideja zelo všeč. Ko sem videla, da so jo Tom in ekipa dejansko spravili k življenju, pa sem bila res navdušena in z veseljem priporočila aplikacijo naprej.”

Po velikem uspehu v Londonu leta 2012, se je Urška spopadla z novim obdobjem v življenju: “Sama sem po koncu kariere spoznala, kako pomembno je vsakodnevno aktivno življenje tudi izven judo dvoran. V današnjih časih zdravo življenje dobiva povsem nov pomen, res pa je, da velikokrat zmanjka energije ali pa prave družbe. Upam, da bo aplikacija Whendly ljudem pomagala najti soljudi in jih motivirala, da naredijo nekaj dobrega zase.”

Za konec Urška še poziva: “Prvi Dan slovenskega športa je tu in s tem tudi čas, da zase naredimo nekaj več! Naj bo Whendly tvoj nova dodana vrednost.”

Enako vam želi tudi celotna ekipa Whendly. Naj pade čim več varnih High Five-ov , pozitivnih sporočil in zabavnih izzivov . Šport in aktivnost sta namenjena za vse. Ne pozabimo nase. Ne pozabimo na zdravje.

Želiš preizkusiti aplikacijo brez registracije?

Še nisi del športne aplikacije?

Leave a Reply